Kunnossa oomma eikä kukaan ole tippunut raksalla telineiltä tahi katolta. Päivityskatkosta voitte syyttää mielenne mukaan vaikka synttäreitä, joulua, uuttavuotta sekä silkkaa laiskuutta. Seli seli ja nyt kuulumisia!

Ennen joulua Juha ja Teemu laittoivat villat erkkereiden kattoihin ja paperoivat & koolasivat välipohjan. Asentelivat myös tuulenohjauslevyjä ja alottelivat välipohjan villottamista.. Täytyy sanua, että muutamassa päivässä hommat ottivat aimo harppauksen verrattuna aikaan, jollon ykkösrakennuskohde oli se Suurempi Raksa. Välipäivinä, ennen Nurmijärvelle lähtöä, dumpattiin lapset illaksi mummolaan ja jatkettiin kahdestaan tuulenohjauksien ja villojen kimpussa. Kyllä tuli isover premium-paketit tutuksi...
Ja tosiaan, kävihän se putkarikin raksalla! Nyt on siis vedetty myös viemäri- ja kylmävesiputket.

Nyt tämän vuoden puolella on saatu välipohja villojen osalta valmiiksi. Lisäksi alakerta siivottiin hiekan tieltä. Nyt sitä onkin alettu kärräämään sisälle ja tärylätkäkin on taas saapunut kyläilemään. Jatkoa odotellessa muutama kuva.

Tässä nyt olis keittiön ja ruokailutilan erkkerin villat ja muovit1188873.jpg

Lähestulkoon valmis (?!) parvekkeen pätkä
1188908.jpg


Niin tosiaan, meinasin unohtaa erään erittäin hienon yksityiskohdan! Nimittäin meidän uuden ulko-oven! Perjantaina raksalla käynyt talomyyjämme kyllä meinasi, että Kannustalolta lahjaksi saamamme ovikolkutin kannattaisi asentaa vasta pysyvän oven viereen. Kummallista, eikö tämä nyt muka kelpaisikaan?!
1188927.jpg


Lämpöpumpuista on pistetty parit tarjouspyynnöt menemään ja kunhan saan tämän tekstin loppuun, niin alan ahdistella Tulikiveä.

Hyvää loppiaista, muistakaahan kerätä koristeet odottamaan seuraavaa joulua!