Jep joo. Nyt lienee taas hyvä väli päivittää (päivitelläkki?) tapahtumia.

Tuossa taannoin, suurinpiirtein viikko sitte, raksalla alko tohina. Väännettiin hommia oikeen neljän hengen voimin.

Isäntä ja se jo aiemmin mainittu toinen lanko kyhäilivät loppuihin pariin seinän pätkään villat ja levyt. Ja ku olivat saaneet muut seinät kokonaisiksi, alkoivat rälläköimään reikää saunan seinään! Hirvitti katella, joten siirryin siinä vaiheesa takas hiomavekottimen varteen. Mut hyvä siitä tuli, kauhistutti vaan alkaa hyvin muurattua seinää rei'ittään. Sitte Veikko kyhäs semmosen tukirakenteen että pystyivät valamaan aukolle siistit reunat. Samalla tuli tasotettua takkahuoneen ja pesuhuoneen välinen kynnyksen kohta.

Sitte oli vuorosa seuraavaa:

Aiemmin sama kohta näytti jokseenkin tältä:

Elikkä alakerran kylppärin hanakulmat tuli valetuksi. Valmistelevana toimenpiteenä mallattiin laattoja seinään, notta tuloo oikiaan kohtaan rasiat, eikä miten sattuu. Tarkkana on oltava.

Primeriakin läträsivät seinään ja myös hienosti muuraamaansa saunan tulimuuriin. Tietysti ensin piti rähistä.

Samaan aikaan yläkerrassa oli täys tohina päällä. Sen verran kova ääni siitä pakkeliruiskusta lähtee, että kyllä se on tohinaa! Sähkärilanko nauhotti saumat ja veti kierroksen silotetta ja Emäntä tuli hioen peräsä. Avoinkin tila tuli käsiteltyä. Tällä hetkellä yläkerrassa on varsin valkoset ja avarat fiilikset.

Ote ensimmäisen kierroksen tuloksesta.

Ja sama kohta toisen kierroksen jäljiltä ja eri kuvakulmasta.

Vaikka keskeneräistä ei sais arvostella, niin hyvä siitä tullee! Pakkelimies kyllä sano että on siinä h*elvetisti hommaa.

Hirviää kiroilua muuten se Isännän ja Veikon työskentely. Kai ne sitä lähinnä kannatuksen vuoksi harrastivat, mutta en mää aina nuitten veljesten juttuja käsitä. Ja hyvä niin, ehkä se on merkki jonkinlaisesta mielenterveyden rippeestä..?

Tänään Isäntä oli sitte ittekseen primeroinu kaikki kiviseinät ja vetäny mt-tasotteen khh:n, pukutilan ja takkahuoneen seinät. Koulusta tullesa kävin hakkeen lisää tasotetta, ettei vaan hommat seisaha...


disclaimer: Isäntä ehdotti Veikko-nimikkeen poistoa tekstistä ja vaihtamista oikeaan nimeen. Ehdotusta ei hyväksytty.