Meinasinpas tuossa eräänä päivänä blogata, että Isäntä otti ja vaihto vasaran jontikan ohjaimiin ihan kokonaan ja että raksaamiset on nyt ollu lähinnä Emännän säätämisiä. Onneksi en ehtiny sitä tehä, sillä seuraavana päivänä löysin itteni toisen traktorin ratin takaa..

Ennen kokonaisvaltaista peltoutumista Isäntä ja putkari asensivat lämpöpumpun toimimaan kuten kuuluukin, eli nyt lämpenee mökki maalämmöllä. Ja tosiaan, pitihän sitä ennen putkien taloon vetämistä kaivaa ojaa kaivolta talolle, eristää putket tubolitilla, porata kaivonrenkaita ja asentaa niitä paikalleen. Tässäpä kuva uusimman vekottimen, eli hiiopin, ensitestauksesta.

1560972.jpg


Edellämainitut Emännän säätämiset ovat olleet lähinnä uretaanipistoolilla pursottelua (tässä oli ehkä jotain hyötyä käsistä karanneesta kakkuharrastuksesta :D), muovien teippailuja ja sen semmoista. Jos raksalla olisi käynyt vieraita pursotteluvaiheessa, niin olisivat voineet luulla että oon käynyt jollain Kuinka teet epävakaasta tellingistä hengenvaarallisen-kurssilla.
Tällä hetkellä on taas metsurihommia. Niistä lisää, kunhan oon saanu urakan päätökseen..

Lopuksi ehkä vielä kuva muhkeista "kevätrenkaista"

1560976.jpg

Siinäpä ne kiihkeimmät. Seuraavan kerran ehka sitten "muutaman" hehtaarin päästä..