Hirviä napina päällä, jos ny ei vähhään aikaa ehi päivittään.. On ollu hommia niitten puintien jäläkeenki; koulua ja semmosia. Ja viime päivinä ukkokin on ollu lähes sidottuna kaivinkoneeseen ku on pitäny isontaa jotaki kanavaa.

On me vähä koitettu jotain sielä The Kodillaki tehä. En muista mitä viime päivityksen aikaan oli tehty, mutta sen jälkeen on ainaki iv-jutut viimestelty. IHAN kaikki putket on paikoillaan kuten myös kattoläpiviennit. Vähä hirvitti kattua pihalta, ku Isäntä oli taas katolla tekemäsä reikiä niille hörpöttimille

Yläpohjaan pistettiin vähän ekstravillaa; ensin 100 levy ja muutettiin tehtaan kans 350 ekovilla 400 mineraalivillaksi. Oli aikamoista hommaa keikkua sielä kattoristikoiden varassa ja köhiä villapölyä ja laittamasa kohilleen.
(siis mitkä hengityssuojaimet..?!) Mut valmista tuli ja eilen kävi isoverin miekkonen puhaltamasa loput eristeet välikatolle. Oli kuulemma tuumannu, että tämä ei hiirille kelepaa. Hyvä niin :) Nyt on siis yhteensä 500 milliä mineraalivillaa katolla.

Ja niin, kyllähän se Isäntä yhden ison työn teki isäinpäiväviikolla ihan yllärinä. Nimittäin maasuodattamon! Ite olin pienemmän kans nurtsilla, joten en ollu kyttäämäsä ja yllätyinki täysin ku alko tipahdella kännykkään vaihekuvia. Oltiin maanantaina käyty hakemassa tarvikkeita Ojan Raudasta, mutta olin ajatellu että tehhään sitte yhesä. On se kyllä ahkera, täytyy sanua!

Mitäs muuta mää vielä muistasin kertua.. No, ainaki sen, että kaikki yläkerran parvekkeen ovet on paikallaan. Pikkuovet saatiin kahteen pekkaan perille ja sisälle, mutta sen ison parioven kantamisesta minä pesin käteni. Se kyllä painoi ihan tolkuttomasti, joten varmaan ihan hyvä etten siihen ryhtyny. Onneksi Matti sattu piipahtaan sopivaan aikaan ja joutuiki sitte nakitetuksi kantohommiin. Kiitos! Ovet tuotiin sisään parvekkeen kautta, ei todellakaan kanneltu portaissa :D Kolmestaan (Isäntä, Emäntä ja Juniori, joka lähinnä istui tellingin päällä) sitte nosteltiin ne asemiinsa.

Siinä nyt ne isoimmat jutut. On sielä myös lämmitelty leivinuunia (ihanasti pysyy lämpö sisällä!), vedetty reilu puolet keskuspölärin putkia, laitettu vähä villaa väliseiniin ja semmosta.

Katotaan jos muistas upata kuvia illalla. Tältä osin Emäntä päättää raporttinsa lumimyrskyn keskeltä tähän.