Ja huomena muutetaan, eiks niin?
No ei ihan :D mutta kyllä se melkeen siltä tuntuu. Tai ainaki ulkoa katsottuna näyttää. Ulko-ovi vaihdetaan, kunhan huonekalut on kannettu sisään.
Viime päivityksestä on taas vähän vierähtänyt, joten on tapahtunutkin.

Muuraukset on siinä mallissa että muurattavatkin kantavat väliseinät todella on kantavia, tukipuut löystyivät ihan itsestään kun Isäntä sai kosteiden tilojen seinät kattoon asti. Ohuemmista seinistä puuttuu muutama harkko, sitte voidaan vetää tasotteet pintaan.

Iv-kone on paikallaan ja myös putkia pätkän matkaa vedelty, sekä ylä- että alakerrassa. Armaflexia pintaan ja putket kohilleen. Hyvä tulee. Putkitukset jatkunee ensi viikolla.
Ajankuluksi nosteltiin yläkerrassa muoveja kattoon ja napuloitiin kieppahdustukeja välipohjapalkkien väleihin. Ja sirkkeli soi.

Viime viikolla Isäntä ja Temeksi ;) tuumasivat että olis aika koota palikkatorneja kera muurauslaastin. Näppärinä poikina muurasivat molemmat piiput toiseen kerrokseen ja tällä viikolla läpi katon, kun saatiin piippupellit.
Tämä viikko on muutenkin ollut suht aktiivinen. Ehkä oon keittänyt pojille liian tujuja kahveja, kun niin aktiivisesti ovat raksanneet. Harjapellit on paikoillaan ja myös parit laudat ja lankut kavereineen. Sen kummemmin en selitä; ihastelkaa itse. Yksityiskohtia löytyy, ku tarkasti kattoo.
1477682.jpg
Livenä näyttää toki paremmalta, tervetuloo kahtoon.
Kuten kuvasta näkyy, piha on yksi iso, ihana hiekkalaatikko. Muksut ovat aivan haltioissaan ja varsinkin lätäköistä. Onneksi on reimatec!