Jotain on taas koitettu värkätä. Tela on heilunu ja viimestelynaulain nakutellu. Tässä vähä kuvasatoa.

Vierashuone. Pintamaalilla, paneloituna ja listotettuna. Ikkunoihin helat, laminaatit lattiaan ja jalkalistat. Avot ja tervetuloa. Ettekai te väliovea tartte...?


 

Toimiston värimaailma

 

"Vähä niinku kesä!" Tässä huoneen asukin ensimmäinen kommentti.

 

Juniorin kammari. "Lenkkikka, lenkkikka!!"

 

Maalarinvalkosta, sinisiä raitoja ja erittäin hyvin palveleva tsi-tapetointipöytä.

 

Ja koska keittiö, kuten kaikki muutkin huoneet, on jo pintamaalisa voitiin kuoria leivinuuni paketista ja alkaa taas lämmittää :) Ensin piti kuitenkin sutia vähä lakkapetsiä.

Puusepälle terkkuja että oisko täsä hyvä sävy?

Emännän maalatessa Isäntä on ahkeroinu saunan kimpusa. Ensin kakkoskakkoset seiniin villojen kera ja sitte ufopaperit niitaten ja teipaten päälle. Sitte ooteltiinki muuraria. Here is the result, tadaa!:

Tuo vihertävä valo tullee sitte syttyvästä lampusta. Kiuas on kyllä oikiasti ihan vuolukiven värinen.

Sama värkki, eri huone.

 

Paneleita on kanniskeltu usiampaan otteeseen. Kattoihin valkoset aurorapanelit, katto- ja ikkunanpielilistoja sekä saunan paneleita. Ehtivät aina vähäsen kuivahtaa sisällä ennen paikalleen naputtelua.

Laattahankinnat kunnossa. 30*30 noudettu (ja maksettu, uhh) ja vessan seinälaattakin alustavasti päätetty. Tai kai se on, ku yläosaki on maalattu siihen mätsäävällä maalilla.

Tomppa ja Ansku on jälleen olleet apuna vaikka ja missä. mm. tapetoinnit saa laskia heijän ansioihin. Ja tämmöstä se T eilen värkkäili.

Siinä on kotelot downlighteille ja ekat kattopanelit alakertaan.

Nyt voitas sitte pitää nimenhuuto vaklaajista ;) Mää lähen raksalle, moro!