Raksailut on siis jatkuneet. Ei vaan oo ollut aikaa (?!) raportoida niistä tänne. Jotain pieniä juttuja, kuten kaikkien kieppahdustukien ja saunasatujen asennus, on värkkäilty, mutta suurin projekti viimesimmän päivityksen jälkeen on ollut ilmastointiputkien veto. Ne on nyt kaikki paikallaan. Oli siinä aikamoinen mittailu ja miettiminen että tulee hyville kohille. Tämmöstä jälkeä tuli.

1677201.jpg

Moottorisaha saa nyt hetken levätä. Emäntä sai urakkansa valmiiksi, mutta siitä ei tietenkään ole kuvaa. Jospa huomenna.

Yläkertaan on jo saatu pieni palanen ummessa olevaa lattiaa! On nimittäin askarreltu kylpparin lattiaa valukuntoon. Putkari kävi viikko sitten tuomassa loput osat ja tekivät isännän kanssa viemärit valmiiksi. Ja sitten taas mittailtiin ja sirkkelöitiin.
Häivähdys valmiimpaan lattiaan on myös yhden makuuhuoneen kohdalla kun isännän veli oli tupsahtanut raksalle ja alkanut koolata lattiaa. Kiitos siitä! On kyllä erityisen mukava kävellä umpinaisemmilla kohdilla, kun ei tarvi hyppiä välipohjapalkilta toiselle.


Ja onhan tässä jo ehditty lomaillakkin! Emäntä ja mukelot lentelivät viikko sitten tiistaina edeltä ja isäntä tuli sitten myöhemmin perässä, kunhan oli ensin tehnyt raksalla jotain yllättävää. Toivottavasti siitäkin tulee huomenna kuva.
Kiitos vaan "hotellihenkilökunnalle" ylläpidosta. Joko sitä tältä reissulta seuraa servicen lasku? Kai kylpytynnyri on jo pesty mäntysuovalla?